Mersteel se dogovorio s bankama

Bez autora
Feb 23 2011

Slovenski je Mersteel s bankama potpisao dogovor o financiranju u kojem su utvrđeni uvjeti pod kojima će Gorenjska banka, Probanka, NKBM i Abanka sklopiti ugovore i društvu omogućiti dodatno financiranje i reprogramiranje osiguranih potraživanja. Gorenjska banka će odobriti kredit od 3 milijuna eura, a ostale će banke s Mersteelom sklopiti ugovore o otkupu potraživanja u najvišem mogućem iznosu od 2,5 milijuna eura. Sve se banke potpisivanjem dogovora obvezuju da će u postupku prisilne nagodbe glasovati za prihvaćanje iste, koja prema planu financijskog prestrukturiranja predviđa 55-postotnu otplatu neosiguranih potraživanja do kraja 2016.

Mersteel se dogovorio s bankamaSlovenski je Mersteel s bankama potpisao dogovor o financiranju u kojem su utvrđeni uvjeti pod kojima će Gorenjska banka, Probanka, NKBM i Abanka sklopiti ugovore i društvu omogućiti dodatno financiranje i reprogramiranje osiguranih potraživanja.

Gorenjska banka će odobriti kredit od 3 milijuna eura, a ostale će banke s Mersteelom sklopiti ugovore o otkupu potraživanja u najvišem mogućem iznosu od 2,5 milijuna eura. Sve se banke potpisivanjem dogovora obvezuju da će u postupku prisilne nagodbe glasovati za prihvaćanje iste, koja prema planu financijskog prestrukturiranja predviđa 55-postotnu otplatu neosiguranih potraživanja do kraja 2016.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik